• britishoxygentech@gmail.com
  • +6018-770 0017(Johor) & +6011-6480 6728(KL & Melaka)
Produk Kami

Kami adalah syarikat terkemuka di Malaysia yang membekal Penumpu Oksigen, Tangki & Peralatan kepada Gas Industri. Kami menawarkan lebih daripada 50 jenis produk dengan kedua-dua perkhidmatan tempatan dan penghantaran ke rumah anda supaya anda pasti dapat mencari produk yang paling sesuai dengan keperluan anda!
 
Peralatan Oksigen Perubatan

Pembekal penjagaan kesihatan anda dan pembekal oksigen anda pasti bekerjasama untuk memilih sistem oksigen yang sesuai kepada anda - yang mengambil kira gaya hidup dan aktiviti anda.


 
Peralatan Gas Industri

Untuk sebarang peralatan gas industri, anda boleh bergantung pada syarikat kami. Kami mempunyai segala-galanya daripada pemampat besar kepada tangki khusus dan kami sentiasa di sini untuk masa yang baik juga!


 
Peralatan Gas Makmal

Kami membekalkan pengawal selia gas berkualiti tinggi, ketulenan tinggi, gas penentukuran dan gas tin. Kami menawarkan pelbagai pilihan untuk setiap keperluan individu yang sesuai dengan sebarang aplikasi dan bajet! 
Cerita Kami

BOT (British Oxygen Technology) penumpu oksigen, tangki oksigen dan pembekal peralatan anda di Malaysia

British Oxygen Technology merupakan syarikat terkemuka Malaysia yang mengkhusus dalam membekal penumpu oksigen, tangki & peralatan kepada gas industri. Kami menyediakan penyelesaian oksigen tersuai kepada industri yang berbeza seperti pengeluar, hospital, semikonduktor, elektronik & kejuruteraan, dll. Kami menyediakan rangkaian luas produk oksigen yang termasuk oksigen perubatan, silinder oksigen perubatan, tangki oksigen mudah alih, silinder oksigen mudah alih, pengawal selia gas, dan lain-lain. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila jangan teragak-agak untuk menghubungi kami.


Rakan Niaga Kami

 

Kenapa Pilih Kami

Kami Berusaha Untuk Melayani Pelanggan Kami Dengan


99.99% Ketulenan Oksigen

Oksigen Perubatan Mudah Alih

Penghantaran Cepat & Percuma

Kadar Aliran

Penyelenggaraan Percuma 5 Tahun

Jaminan Kualiti